Wie zijn wij

Maak kennis met Logopediepraktijk Stiphout

Ons team

Ons team bestaat uit Ymke Meeuwsen en Sandra Verrijt. Wij behandelen kinderen en volwassenen op het gebied van spraak, taal, adem en stem, slikken, gehoor, afwijkende mondgewoonten, lezen en spellen (dyslexie).

Wij zijn beide aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en het NVLF-register Dyslexiebehandelaars. Daarnaast zijn we lid van een kwaliteitskring Dyslexie en een kwaliteitskring Logopedie.

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de logopedie en dyslexie en de kwaliteit van de te leveren zorg te waarborgen, volgen we regelmatig post-HBO cursussen.

Ymke Meeuwsen-Teeven

Ymke Meeuwsen-Teeven
Praktijkhouder, logopedist & dyslexiespecialist

Werkdagen

woensdag, donderdag en vrijdag

Ymke is in 2005 afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en sinds die tijd werkzaam als allround logopedist. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan in het ziekenhuis, verpleeghuis en de vrijgevestigde praktijk waar ze zowel met kinderen als volwassenen op allerlei gebieden gewerkt heeft en heeft ze zich in 2013 gespecialiseerd op het gebied van dyslexie. Sinds 2014 is ze praktijkhouder van Logopediepraktijk Stiphout.
Sandra van den Boogaard-verrijt

Sandra Verrijt
Logopedist & dyslexiespecialist

Werkdagen 
maandag en dinsdag

Sandra is in 2005 afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sindsdien heeft ze ervaring opgedaan in verschillende allround vrijgevestigde praktijken waar ze zowel volwassenen als kinderen met verschillende logopedische problemen behandeld heeft.  Om zich verder te specialiseren heeft ze in 2007 de Masteropleiding Special Educational Needs Remedial Teaching te Eindhoven afgerond, waarbij ze haar deskundigheid op het gebied van lees- en spellingproblemen en dyslexie heeft uitgebreid.
Sinds 2016 werkt ze bij Logopediepraktijk Stiphout.